Descarca.pngCursul OMEGA – plantare de biserici până la saturare este principalul instrument pe care îl utilizăm pentru instruirea plantatorilor de biserici în România. Setul cuprinde Manualul studentului şi 5 module destinate instructorilor. Descarcă modulele (5) aici. [NB: Manualele pot fi achiziţionate doar în cadrul cursurilor.]

Zori 2000

ZORI 2000, Jim Montgomery - este o lucrare de căpătâi pentru viziunea saturării prin plantare de biserici, o carte ce trebuie citită de orice plantator de biserici. Cartea poate fi comandată completând formularul aici .

Inima lui Dumnezeu bate pentru România, este materialul rezultat în urma cercetării efectuate de organizaţiile MMU şi OCI. Lucrarea prezintă date statistice privind prezenţa cultelor evanghelice în România. Descarcă aici.

Reţeaua

RETEAUA, Bruce Bugbee & Don Cousins & Bill Hybels. REŢEAUA este un program dinamic destinat descoperirii darurilor spirituale. Poate fi folosit în grupuri mici de 4-12 persoane şi în grupuri mari de la 15 la 150 de persoane. Programul include Manualul liderului si manualul cursantului. Comandaţi un set aici .

Viziunea Esenţială

Viziunea Esenţială - Material elaborat de Alianţa pentru plantare de biserici până la saturare, conceput pentru a servi drept suport strategic pentru lucrarea de plantare de biserici până la saturare. Aşadar, un material despre viziune, pentru vizionari. Descarcă aici.

Tinta

ŢINTA - publicaţie periodică de mobilizare a bisericii lui Cristos. Pentru abonament gratuit, faceţi clic aici .

Descarcă: Arhivă 2004, Arhivă 2005, Arhivă 2006, Arhivă 2007, Arhivă 2008