Online.pngSECERIŞ TURCIA 2012
Doar 3000 de creştini evanghelici la o populaţie de 70 milioane ! Fiind o naţiune musulmană, europeană şi cu ambiţii de democratizare, Turcia este un obiectiv strategic pentru evanghelizarea lumii islamice. Din 2003, MMU trimite misionari în Turcia în viziunea saturării cu Evanghelia. Acum puteti susţine o echipă de misionari români!
PLANTARE DE BISERICI
Ştiaţi că în România sunt 280.000 de decese/an, 767/zi şi 1 deces la fiecare 2 minute? Vreţi să vedeţi mai mulţi oameni implicaţi în evanghelizare şi plantare de biserici? Noi pregătim plantatori! Acum puteţi fi partener în instruirea plantatorilor făcând o donaţie.
Pastori în misiune
MMU implementează acest proiect din 2000. Acest proiect înseamnă oportunitate si se adresează pastorilor. Scopul este acela de a trimite pastori evanghelici în călătorii misionare în diferite câmpuri de misiune pentru a-şi însuşi o perspectivă orientată şi spre misiunea transculturală. Puteţi susţine un pastor? Faceţi o donaţie!
MISIUNE ÎN INDIA
MMU trimite curând o echipă de misionari în India. Un prim pas va fi un proiect de cercetare în India, pentru culegerea de informaţii în vederea dezvoltării proiectului. Prezenţa unei echipe de cercetare formată din 5 persoane timp de 3 luni în India presupune costuri de transport, alimente, chirie, administrare. Fiţi parterul lor financiar !

Doresc sa donez: